Izvor:
24.07.2016 u 15:23
0

SAOPŠTENI DETALJI: Napadač u Minhenu se ubio pred očima policajaca

Nemac iranskog porekla koji je u petak u Minhenu ubio devet, a ranio 27 ljudi, izvršio je samoubistvo pred očima policijaca, saopštila je minhenska policija.

Kako se navodi, napadač (18) je u petak oko 20.30 naišao na jednu policijsku ekipu, preneo je "Špigl". Kada su mu se policajci obratili, on je izvadio oružje i upucao se.

Prethodno je policija saopštila da se napadač ubio i da je njegovo telo pronađeno na kilometar udaljenosti od tržnog centra Olimpija.

Policija je takođe u saopštenju objasnila zbog čega je građane u petak uveče upozoravala, iako je napadač već bio mrtav. Indicije o postojanju drugih napadača, kao i brojni pozivi policiji, kojih je sinoć bilo preko 4.000, o drugim događajima u gradu, morali su biti provereni i tek potom isključeni, saopštila je policija.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/ XHnews

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter