Izvor:
15.03.2018 u 22:09
0

Orban: Evropa je pod migrantskom invazijom!

Premijer Mađarske Viktor Orban rekao je danas, obraćajući se desetini hiljada svojih pristalica, da je Zapadna Evropa pod migrantskom invazijom.

On je na skupu, nekoliko nedelja uoči parlamentarniih izbora u Mađarskoj, rekao da se Zapadna Evropa predala masovnoj migraciji ljudi iz Afrike i sa Bliskog Istoka, prenosi AP.

"Omladina zapadne Evrope će doživeti da postanu manjina u sopstvenim državama i izgubiće jedino mesto na svetu koje mogu da nazovu domom", rekao je Orban.

Orban je, kako navodi AP, odlučio da se fokusira gotovo isključivo na politike blokiranja migracija u kampanji za svoj treći, uzastopni, mandat za premijera.

U Budimpešti je organizovano i nekoliko manjih opozicionih protesta.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter