Izvor:
19.03.2018 u 14:20
0

TRAGEDIJA U MANILI: Petoro mrtvih u požaru u hotelu!

Vatrogasci su pronašli danas tela još dvoje nastradalih u požaru u hotelu i kazinu u glavnom gradu Filipina Manili, čime je broj žrtava povećan na pet, saopštili su zvaničnici.

Jedna povređena osoba u požaru u hotelu i kazinu Manila Paviljon bori se za život u bolnici, izjavili su vatrogasci, navodeći da su su svi ostali gosti i zaposleni na broju.

Više od 300 hotelskih gostiju, uključujući strance i zaposlene u hotelu i kazinu evakuisani su kada je izbio požar, neki i helikopterom sa krova zgrade. Povređene su 23 osobe.

Tela dvojice zaposlenih koji su upravljali bezbednosnim kamerama nađena su jutros kada su vatrogasci savladali požar. Požar je izbio juče ujutro i trajao je do rano jutros po lokalnom vremenu, naveli su zvaničnici.

Za sada nije poznato da li je požar počeo u kazinu na nižim spratovima ili u mezaninu gde su bili radovi.

Policija i vatrogasci blokirali su kvartove oko hotela koji se nalazi u centru Ermita turističke i trgovinske četvrti Manile, da bi omogućili prilaz desetinama vatrogasnih kola koja su bila uključena u gašenje požara.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter