Izvor:
21.03.2018 u 00:53
0

TERORISTIČKI NAPAD U DAMASKU: Na pijaci poginulo 35 osoba!

U napadu na pijaci u sirijskoj prestonici Damasku poginulo je 35 osoba, izvestila je sirijska televizija, navodeći da se radi o "terorističkom" napadu.

Držvana televizija Al Ikbarija citirala je izvore iz bolnice u Damasku koji su otkrili broj poginulih u napadu koji se dogodio u naselju Kaškol kod Damaska.

Ovo je jedan od najsmrtonosnijih napada koje su izveli opozicioni borci na prestonicu.

Pobunjenici koji su upali u region istočno od Damaska poznatiji kao istočna Guta često isaljuju rakete i granate na prestonicu.

Istočna Guta je središte napada snaga vlade koje podržavaju ruski vojni avioni, tamo je u prethodnim nedeljama poginulo na stotine ljudi, a pobeglo na desetine hiljada.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter