Izvor:
21.03.2018 u 14:43
0

TEROR U TEKSASU: Šesta eksplozija u Ostinu!

Glavni grad Teksasa Ostin potresla je još jedna šesta po redu esklozija u protklij dve nedelje, saopštavaju zvaničnici.

U napadu je povređen 30-godišnjak, ali vlasti ga ne povezuju sa serijskim bombašen za koga su vezane prvih pet eksplozija.

Istražitelji nastavljaju da tragaju za sumnjivim serijskim bombašim koji je teroriso Ostin proteklih nedelja i činilo se da imaju vredne tragove. Najnovija eksplozija se desila trgovini Gudvil, a obližne prodavnice i trgovački centri su evakuisani. Geri Dejvis, predsednik i izvršni direktor kompanije kaže je da je uređaj bio u torbi i detoniran kada je radnik pomerio.

– Sve donacije dobijamo stavljamo u veliku kartonsku kutiju. radnik je izvukao nešto iz kutoije i bomba j eksplodirala – rekao je Dejvis. Čak i pre izveštaja o eksploziji u utorak uveče, vlasti su imale pune ruke posla.

Druga bomba je eksplodirala u paketu na traci u skladištu kompanije Fedeks pri čemi je povređen jedan radnik.

Odeljenje policije u Ostinu, FBI i druge savezne agencije potvrdile su da je ova eksplozija paketa bila povezana sa četiri prethodnu u kojim je stradalo dvoje ljudi i ozbiljno povređene četiri.

Kurir
Foto:Twitter/RT

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter