Izvor:
11.05.2018 u 18:40
0

Uspešna akcija ruskih službi bezbednosti: SPREČEN NAPAD NA „BESMRTNI PUK“ NA ČELU SA VUČIĆEM I PUTINOM!

Ruske službe bezbednosti su uhapsile 26 terorista koji su spremali napad na Besmrtni puk u Moskvi, marš koji je prekjuče na Dan pobede održan u glavnom gradu Rusije u znak sećanja na borce i stradale u Drugom svetskom ratu.

Podsetimo, na čelu Besmrtnog puka su se nalazili predsednik Rusije Vladimir Putin, predsednik Srbije Aleksandar Vučič i izraelski premijer Benjamin Netanijahu.

"Nekoliko grupa je uhapšeno koji su planirali da napadnu "Besmrtni puk" u Moskvi. Oni su već imali spremno oružje za ovu akciju", izjavio je zamenik ministra spoljnih poslova Rusije Oleg Siromolotov.

Juče je upravo Siromolotov upozorio da će se vođe terorista bez sumnje usmeriti ka Evropi i da će pokušati tamo da formiraju takozvane “ćelije spavača”.

On je rekao da je siguran da neće samo Avganistan, Centralna Azija i Rusija biti mete “revanšističkih namera” međunarodnih terorističkih vođa.

“Teroristi će se zagledati u Evropu, gde će pokušati da formiraju ‘ćelije spavača'”, izjavio je Siromolotov.

kurir.rs
Foto: Twitter/milosavljevical, tanjug/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter