Izvor:
08.08.2016 u 14:31
0

KOD BOLNIČKE KAPIJE: Eksplodirala bomba, više od 40 mrtvih

Ubrzo nakon što je u državnu bolnicu u Kveti prebačeno telo istaknutog pakistanskog advokata, ubijenog u pucnjavi, na bolničkoj kapiji gde su se okupili brojni advokati i novinari eksplodirala je bomba usmrtivši najmanje desetoro i ranivši više od 30 ljudi.

Policijski zvaničnik Afzal Kan je izjavio da je eksplozija usledila ubrzo nakon što je telo istaknutog advokata, koji je ubijen u pucnjavi, prebačeno u mrtvačnicu ove bolnice. Kan navodi da se u trenutku eksplozije, oko bolničke kapija nalazilo mnoštvo advokata i novinara kao i da još uvek niko nije preuzeo opdgovornost za ovaj napad.

Takođe, još uvek nije poznato ni ko je ubio istaknutog advokata Biala Kasija, koji je upucan na putu ka sudnici, prenosi AP. Kveta je prestonica pakistanske oblasti Balučistan koja je razorena dugorajnim nasiljem.

Tanjug
Foto:Twitter/ARA News

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter