Izvor:
17.05.2018 u 14:13
0

Zakerberg će odgovarati na pitanja Evropskog parlamenta!

Izvršni direktor Fejsbuka Mark Zakerberg pojaviće se pred članovima Evropskog parlamenta kako bi odgovarao na pitanja o zloupotrebi podataka korisnika koju je izvršila britanska firma Kembridž Analitika.

To je saopštio predsednik Evropskog parlamenta Antonio Tajani, dodajući da je Zakerberg prihvatio poziv EP i da će u Brisel doći što je pre moguće, eventualno već naredne sedmice, preneo je Rojters.

Najveća društvena mreža na svetu našla se u centru afere zbog načina korišćenja ličnih podataka desetina miliona korisnika od strane Kembridž Analitike koja je radila na predsedničkoj kampanji Donalda Trampa 2016.

"Pozdravljam odluku Zakerberga da se pojavi lično pred predstavnicima 500 miliona Evropljana. To je korak u pravom smeru ka vraćanju poverenja", rekao je Tajani.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter