Izvor:
19.05.2018 u 01:08
0

TRAGEDIJA U SAD: Pucnjava u srednjoj školi u Teksasu, osmoro ubijeno!

Najmanje osam osoba ubijeno je u današnjoj pucnjavi u srednjoj školi u Santa Feu, u američkoj državi Teksas

Osumnjičeni za pucnjavu je uhapšen, rekao je novinarima pomoćnik direktora Kris Ričardson. Šerif okruga Haris Ed Gonzales naveo je na svom nalogu na Tviteru da je privedena još jedna osoba. Prosvetne vlasti objavile su na društvenim mrežama da ima povređenih, ali nisu iznele više detalja. Povređeni se prebacuju u bolnicu u obližnjem gradu Galveston, rekao je portparol te bolnice, ali nije precizirao broj povređenih niti je izneo druge detalje.

Prema rečima šerifa Goznalesa, najmanje jedan policajac je povređen. Očevici navode da je napadač ušao u učionicu i otvorio vatru iz puške.

Oglasio se i američki predsednik Donald Tamp, koji je napisao na svom nalogu na Tviteru da rani izvešstaji ne deluju dobro. Ovo je treća pucnjava u školi u SAD u proteklih sedam dana, a 22. po redu od početka godine u SAD.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/ThreatSuppress

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter