Izvor:
11.08.2016 u 20:24
0

DRŽAVNA AKCIJA: Ubijeno više od 500 narko dilera za mesec dana!

Filipinska policija saopštila je da je broj ubijenih tokom akcije protiv trgovaca drogom koju je pokrenuo predsednik Rodrigo Duerte porastao na više od 500 što je podstaklo proteste u zemlji i navelo Senat da pokrene istragu.

Policijska direkcija za istrage navela je u izveštaju da je u sukobima sa policijom ubijeno 525 osumnjičenih za trgovinu drogom dok je više od 7.000 uhapšeno. Policija navodi i da se više od pola miliona ljudi predalo vlastima, preneo je AP

Levičarski aktivisti su protestovali zbog ubistava a predsednica Odbora za pravosuđe Senata Lejla de Lima rekla je nhajavila početa istrage o tome za 22. avgust.

Tanjug
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter