Izvor:
18.06.2018 u 12:02
0

OLUJA DONELA NEVEROVATAN „TOVAR“: Kineski grad Čingdao zahvatila kiša morskih plodova!

Morske zvezde, škampi i grad veličine teniskih loptica padali su tokom bizarne oluje koja je pogodila kineski grad Čingdao.

Korisnici društvenih mreža postavili su fotografije sa škampima i morskim zvezdama na šoferšajbnama kola. Pojedini korisnici društvenih mreža nazvali su nepogodu "kišom morskih plodova". Na fotografijama se vidi i grad veličine tensikih loptica, koji je naneo veliku štetu zgradama i automobilima.

Oluja je donela i humorističke slike poput fotografije hobotnice, za koju se potom ispostavilo da je lažna.

Do "kiše" morskih stvorenja moglo doći tako što ih je oluja "isisala" iz okeana i bacala na ulice, ali ima i drugih teorija da ih je oluja raznela sa obližnje pijace na puteve.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter