Izvor:
14.08.2016 u 19:02
0

TENZIJE U PERSIJSKOM ZALIVU: Da li su uhapšeni UBAČENI AGENTI ili obični ribari?

Obalska straža Kuvajta pritvorila je desetoro Iranaca koji su pokušali da ilegalno uđu u tu zemlju, saopstilo je danas kuvajtsko Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Državna Kuvajtska novinska agencija navodi da je prema informacijama ministarstva, jedan od Iranaca ranjen nakon što je odbio naređenje Obalske straže da se preda, preneo je AP.

Iranci su, u saopštenju ministarstva, opisani kao "ubačeni agenti", a objavljena je i fotografija devetorice uhapšenih koji kleče i drže ruke iza leđa.

Iranska agencija Fars prenela je izjavu zvaničnika lokalne jedinice iranske Obalske straže za pokrajinu Bušer koji tvrdi da se radi o iranskim ribarima koji su pritvoreni u Kuvajtu zbog "svađe", prenosi AP.

Tanjug
Foto: Wikimedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter