Izvor:
21.06.2018 u 20:17
0

TRAMP: Severna Koreja uništila 4 lokacije za nuklearne probe!

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je u toku uništavanje četiri velika mesta za nuklearne probe u Severnoj Koreji i ocenio da je proces "potpune denuklearizacije već počeo da se odvija".

"Oni su prestali da šalju rakete, uključujući balističke rakete. Oni uništavaju njihov poligon za testiranje raketnih motora. Oni ga dižu u vazduh. Već su razneli jedno od svojih velikih mesta za testiranje, u stvari to su zapravo četiri velika mesta za testiranje. I velika stvar je da će to biti potpuna denuklearizacija, koja je već počela da se odvija", rekao je Tramp obraćajući se svom kabinetu u Beloj kući.

Američki ministar odbrane Džejms Matis, upitan u sredu da li je Severna Koreja išta uradila u pravcu denuklearizacije od samita Trampa i severnokorejskog lidera Kim Džong-una 12. juna u Singapuru, rekao je novinarima da "ne zna ništa o tome".

"To je, zapravo, sam kraj procesa. Detaljni pregovori nisu počeli. Ne bih to očekivao u ovom trenutku", izjavio je Matis.

Matis je sedeo pored Trampa na današnjem sastanku kabineta.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter