Izvor:
22.06.2018 u 13:36
0

Bruklin: Nožem odsekao ruku supruzi,pobegao,komšije u strahu!

Njujorška policija traga za 35-godišnjim Jongom Luom iz Bruklina koji je supruzi nožem odsekao desnu ruku i dva prsta na levoj ruci, javlja "En-Bi-Si 4 Njujork".

Navodi se da su policijci primili poziv juče u podne po lokalnom vremenu i pronašli 35-godišnju ženu kojoj je desna ruka bila odsečena do bicepsa, a nedostajala su i dva prsta na levoj ruci.

"Žrtva je odvedena u bolnicu "Belvju" u kritičnom, ali stabilnom stanju. Njena desna ruka je amputirana. Odsečena je nožem, koji su policajci pronašli", saopštila je njujorška policija.

Vlasti su objavile da tragaju za žrtvinim suprugom, ali da on još uvek nije uhapšen.

"Imam decu od pet i dve godine. Nije bezbedno kretati se okolo u strahu da nešto opet može da se dogodi. Ja ovde živim i sada nije bezbedno", izjavila je Širli Mej koja živi u kvartu Sanset Park u Bruklinu.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter