Izvor:
16.08.2016 u 03:20
0

HAOS U CENTRU GRADA: Policija upucala naoružanog muškarca

Neidentifikovani muškarac otvorio je danas vatru u centru belgijskog grada Genta nakon čega ga je policija upucala, objavili su lokalni mediji.

Javno tužilaštvo u Gentu potvrdilo je da se pucnjava u centru grada dogodila oko pola sedam posle podne, ali nije saopštilo koliko osoba je učestvovalo u incidentu, ni da li je naoružani napadač uhvaćen.

Nije navedeno ni da li je incident u vezi sa terorizmom, prenosi Rojters.

Kako je javila televizija VTM, muškarac je navodno pogođen sa tri metka u nogu i stomak. U Belgiji su na snazi jake mere bezbednosti nakon terorističkih napada na aerodromu i metro stanici u Briselu u martu ove godine.

Tanjug
Foto: Twitter/Daily Mirror

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter