Izvor:
20.07.2018 u 16:19
0

MAKRONOV TABADŽIJA DOBIO OTKAZ: Pogledajte snimak koji je Francusku podigao na noge! (VIDEO)

Francuski predsednik Emanuel Makron je, nakon što su se pojavile "nove činjenice", odlučio da otpusti šefa obezbeđenja koji je snimljen kako na protestima u maju bije demonstranta, saopšteno je iz predsednikovog kabineta.

Policija je ispitala demonstranta i nasilnika, rečeno je u tužilaštvu.

Makron se našao na udaru kritika kada je list Mond otkrio da je predsednikov kabinet pre skoro tri meseca na kratko suspendovao telohranitelja koji je u policijskoj opremi prebio demonstranta, ali o tome nije obavestio nadležna tela.

– Predsednik je informisan o novim činjenicama koje bi mogle da potvrde da je Aleksandar Benala počinio prekršaj – rekao je agenciji jedan zvaničnik.

– Zbog toga je predsednik odlučio da otpusti Aleksandra Benalu – dodao je zvaničnik.

Podsetimo, na snimku se vidi kako na protestima 1. maja jedna osoba s policijskom kacigom i identifikacijskom oznakom vuče ženu i potom tuče demonstranta. On je kasnije prepoznat kao član predsednikovog obezbeđenja.

Opozicija je kritikovala Makrona jer nije odmah otpustio Benalu i što je prećutao incident.

Kurir
Foto: Youtube/Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter