30°C

Beograd

ZAJEDNO SU 20 GODINA: Danijela Martinović otkrila tajnu uspešne veze sa Petrom Grašom! (FOTO)

Petar Grašo je više od 2 decenije u vezi sa Danijelom Martinović, koja je napunila 48 godina i bori se sa zdravstvenim problemima.

Pevač je rekao da je Danijelu ugledao 1995. godine, kad je s Tončijem Huljićem (57) pobedila na Dori.

- Na kraju je ta "mala" već 22 godine moja devojka, a ovaj čovek do mene je moj veliki prijatelj i jedan od najboljih autora mojih hitova. Život je ponekad tako duhovit - otkrio je Petar javnosti.

-Ne dopuštam da nam veza upadne u kliše i postane navika. Ako se ne vidimo dugo, onda se ja sređujem za njega i zapravo mi je stalo do toga. Nikada nemojte da prestanete da razmišljate o tome da budete top samoj sebi jer ćete onda to biti i svom muškarcu. Smatram kako muškarac ženi nikad ne sme reći: "Koliko imaš kila?", "Zašto nisi našminkana?" i "Koliko imaš godina?", dok, žene muškarcu mogu reći baš sve - rekla je Danijela o svojoj vezi.

Uprkos svemu, Petar Grašo je više puta pričao da ne želi da se ženi.

Danijela je javno pričala o svojoj borbi sa zdravljem. Ona ima vertigo, a kaže da joj je najgore bilo u jednom trenutku kada je ostala sama kod kuće.

Danijela se upoznala i sa čarima meditacije, a želi da ode i u manastir.

- Želja mi je da odem u jedan manastir i da budem nekoliko dana u programu tišine. Onda bih zapisivala i ljudima prenela koji su benefiti tišine - rekla je ona.

Kurir
Foto: Instagram/danijelamartinovicofficial

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar