30°C

Beograd

IVANA MAKSIMOVIĆ O PLANOVIMA: Danilo i ja smo počeli da razmišljamo čime ćemo se baviti kad završimo karijere!

Najbolja srpska strelkinja Ivana Maksimović i košarkaš Danilo Anđušić, koji imaju osmomesečnog sina Filipa žive svoju bajku, a Ivana je otkriva kakvi su im planovi u životu.

Ivana bi, volela da Danilo potpiše ugovor sa nekim košarkaškim klubom iz grada sa mediteranskom klimom.

Još uvek se ne zna gde će nam biti baza. To zavisi gde će Danilo potpisati novi ugovor. Priželjkujem more i evropsku jaku ligu, jer Danilo zaslužuje veliki klub – napominje strelkinja.

Skladan odnos sa suprugom je nešto na šta je izuzetno ponosna tako da i svakodnevni njihovi zajednički rituali za nju predstavljaju izvor radosti.

Danilo trenira dva puta dnevno, ali obavezno ručamo i večeramo zajedno. To je naše vreme – ističe Ivana.

O njenom i Danilovom nasledniku Filipu koji ima osam meseci rado se staraju bake i deke, a Ivana kaže da je ta pomoć izuzetno dragocena.

Hvala Bogu što imamo baka servis. Kad idem na trening, Filipa vodim sa mnom, pa ga tamo čuva moja majka ili ga odvezemo kod Danilovih roditelja da bude s njima dok mi treniramo. Čuva ga i tetka, ma svi uskaču kad mogu da nam daju pauzu sat dva za naše aktivnosti – ispričala je Ivana.

Budući da je porodiljsko odsustvo već okončala i vratila se u streljanu, Ivana kaže da trenira punom parom i da je spremna za velika takmičenja.

Od pre dva meseca sam počela da treniram i krajem avgusta imam svetski kup u Riju gde ću se boriti za normu za Olimpijske igre, a u septembru imam evropsko prvenstvo. Mama, tata i Danilo veruju u mene, a to mi mnogo znači – kaže Ivana.

Strelkinja otkriva i da razmišljaju čime će se baviti po završetku sportskih karijera. Ona konkretno planira da se bavi dizajnom.

Posao je tek u povoju. Za sada sam napravila jedan model torbe. Ideja mi se javila u toku trudnoće, jer mi je trebala neka lepše dizajnirana torba koja bi zadovoljila sve moje potrebe kad dođe beba. Za nekog ko mnogo voli modu, lepu garderobu i modne dodatke bilo mi je bitno da torba bude funkcionalna i da može u nju da stane sve, ali istovremeno i da bude lepa – objasnila je Ivana.

Danilo je od starta velika moja podrška i veruje u mene. Sigurno bez njega se ne bih ni odvažila na ovakav korak – ističe Ivana i dodaje:

Počeli smo da razmišljamo o budućnosti i onom što nas čeka kad završimo karijere i takmičenja.

Izvor: Blic.rs
Foto: ivanamaksimovic/Instagram

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar