24°C

Beograd

SANDRA AFRIKA: To na snimku nisam ja! Sve i da hoću da se snimam ne mogu! (FOTO)

Porno snimak Sandre Afrike navodno je procurio u javnosti, a na snimku se navodno vidi da se atraktivna brineta dodiruje po golom telu i da se snima za nekoga.

Inače, seks-snimak je napravljen u spavaćoj sobi, a pevačica je navodno ležala na krevetu. Osim što se pipkala po grudima, ona je otišla korak dalje, pa se dodirivala i po intimnim delovima, da bi na kraju odglumila orgazam. Na snimku se navodno vidi da se nije snimala za sebe, već da je nekome ovaj klip bio upućen.

-To na snimku nisam ja. Devojka uopšte ne liči na mene. Druga stvar, vidiš po svim nekim detaljima da nisam ja u pitanju. Ono samo ćorav i budala može da kaže da sam ja. Pritom, ja imam mladež između grudi i imam tetovaže po rukama, pa i sve i da hoću da se snimam, ne mogu- rekla je pevačica.

Njen bivši dečko i menadžer Aleksandar Moskovljević Mikš, takođe tvrdi da devojka na snimku nije Sandra, već neka druga.

-Znam za taj snimak, video sam ga i ja. Odmah ću da ti kažem da to nije Sandra, nego neka druga devojka koja čak i ne liči na Afriku-branio je Mikiša svoju bivšu.

Izvor:Kurir
Foto:Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar