22°C

Beograd

VEST DA JE SANJA MALETIĆ PRONAĐENA MRTVA U BANJALUCI ŠOKIRALA SVE: Prešli su sve granice, OVO niko nije mogao da očekuje! (FOTO)

Sanja Maletić na svom profilu podelila je fotografiju na kojoj se vidi da je jedan sajt objavio vest o njenoj smrti. Da ceo slučaj bude još bizarniji u celu priču je upleten i njen kolega Radiša Trajković Đani . Naime, na fotografijama se vidi da je sa njegove stranice ova vest zapravo i podeljena.

Čini se da je zapravo pored Sanje, žrtva prevare i njen kolega Đani kojem su hakovali stranicu i objavili još lažnih vesti, čime su izazvali paniku među fanova. Ovim povodom se oglasila i pevačica.

"Zloupotreba imena javnih ličnosti i plasiranje neistina i laži prelazi sve granice. Ja lično nemam komentar na ove gadosti. Prestanite koristiti imena mojih kolega da bi plasirali svoje bolesti", napisala je Sanja na svom Instagramu.

Podsetimo, sajt koji često menja ime redovno objavljuje vesti da su poznate ličnosti umrle kako bi prikupili što više lajkovao i poseta na društvenim mrežaa. Do sada su žrtve svojevremeno bile i Halid Bešlić, Duško Tošić, Aca Lukas, Đani i drugi.

Happytv.tv
Foto:facebook.com/loli.lolika

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar