12°C

Beograd

"THE MAGIC TOUR"Severina zapalila Splandum arenu! Performans koji do sada nije viđen na našim prostorima!

Trikom koji je zapanjio rasprodanu i dupkom punu splitsku Spaladium Arenu, započela je velika Severinina regionalna turneja "The Magic Tour", produkcijski najveća i najzahtjevnija na ovim prostorima do sada. Tokom dva i po sata, trikovi se nastavljaju, najveći hitovi praćeni spektakularnim koreografijama, čarobni kostimi transformišu i izmenjuju, a magija biva sve veća.

Sve to na bini u obliku dijamanta, najsavremenijeg svetskog standarda, koja skriva brojna iznenađenja za publiku. Na njoj se, uz Severinu, izmenjuje čak 16 plesača sa 20 koreografija, svira 15 muzičara, kao i članovi simfonijskog orkestra.

Tako je na najspektakularniji mogući način premijerno, prvim koncertom u sklopu turneje, predstavljeno sve ono na čemu je proteklih meseci, na čelu sa Severinom, radilo čak 100 ljudi, među kojima posebne zasluge nose još i talentirani slovenski redatelj Nejc Levstik, poznat po dosad brojnim uspešnim inostranim projektima, koreograf Matic Zadravec, s kojim je Severina surađivala i na prethodnoj "Dobrodošao u klub" turneji, dizajner kostima Peter Movrin, koji je u svojoj karijeri imao prilike raditi za velika imena poput "McQueena", "Miu Miu", "Beyonce", "Lady Gage", "Björk".

Ova magična noć, u obliku koncerta koji nadmašuje sve do sada viđeno, nastavlja se već sledeće subote, 23. Novembra u Beogradu, zatim u Zagrebu 07. Decembra te Ljubljani 21. Decembra.

Izvor: Happytv.rs
Foto. Jani Ugrin

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar