22°C

Beograd

SIN MIROSLAVA ILIĆA PRAVIO HAOS U ZGRADI: Galamio, pretio, strasti smirila policija! (FOTO)

Marko Ilić (42), sin pevača Miroslava Ilića, napravio je haos u zgradi u kojoj stanuje na Novom Beogradu, zbog čega je morala da interveniše i policija.

Prema rečima medijskih izvora, drama se dogodila u noći između petka i subote, a svemu je prethodilo to što je Marko puštao glasnu muziku u svom stanu.

Ilić je urlao i pretio.

- Iz njegovog stana dopirala je buka. Bila je noć i komšije nisu mogle da spavaju. Valjda ga je neko od njih upozorio na kućni red i zamolili su ga da ugasi ili barem smanji muziku. Njega je to razbesnelo, pa je izleteo iz stana i počeo da divlja - kaže medijski izvor i dodaje da je tek tada usledila vrlo neprijatna scena, koja je uznemirila gotovo sve stanare višespratnice na Novom Beogradu.

- Pevačev sin je počeo da šutira vrata od komšijinog stana. Pomahnitalo je udarao u njih. Onda je počeo i pesnicama da lupa po vratima i zidu. Sve vreme je urlao i pretio. Videlo se da je baš besan. Niko nije smeo da mu priđe. Izgledao je pomahnitalo, kao razjarena zver - kaže izvor.

Prema njegovim rečima, komšije su se uznemirile i pozvale policiju.

- Patrola je brzo stigla u zgradu. Zatekli su Marka kako šutira vrata i histeriše. Međutim, on se ni tada nije smirio. Naprotiv. Napao je i policajce. Počeo da ih vređa i da maše rukama u njihovom pravcu. Ljudi su mu tražili ličnu kartu, ali on nije želeo da im da dokumenta. Sve to je trajalo poduže - prepričava dramu i istakla da se Marko smirio tek kada su došli njegovi roditelji.

Izvor: kurir.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar