24°C

Beograd

ATRAKTIVNA PEVAČICA MILICA PAVLOVIĆ PRIZNALA:Palim se na Bikovića (FOTO)

Atraktivna pevačica Milica Pavlović priznaje da je već dugo sama, ali da postoje određeni muškarci iz sveta glume koji su joj seksepilni. Jedan od njih je i Miloš Biković, za koga ističe da joj se dopada njegova energija.

Milica Pavlović svakodnevno dobija pregršt komplimenata na račun svog izgleda, ali se čini da nikako ne može da pronađe svoju jaču polovinu pošto na pitanje da li je zaljubljena konstantno daje negativan odgovor.

Ipak atraktivna pevačica priznaje da postoje muškarci koje simpatiše, a deo su javnog miljea.

- Postoje muškarci koji su mi seksepilni, a deo su šou-biznisa. Ja dosta njih volim, recimo Vuk Kostić, Viktor Savić, Miki Damjanović - objašnjava Milica i dodaje da joj je ipak jedan glumac posebno privlačan:

- Dosta njih volim, ali evo, recimo, Miloš Biković mi je simpatičan.

Iako nije htela da detaljiše ko je u pitanju, Milica je priznala da postoji i jedan muškarac koji joj “dolazi u snove”.

- Postoji jedan poznati muškarac koga sanjam. Ne bih smela da kažem ko je u pitanju, letelo bi perje. Ali samo ga sanjam i onda ništa - kroz osmeh prepričava pevačica i otkriva zašto ne priča o svom emotivnom životu:

- Kada budem imala nešto pametno da kažem, naravno da ću to podeliti, prvenstveno sa vama. Sada je prosto mirno more.

MIlica važi za jednu od najseksepilnijih pevačica na estradi, a često dobija komplimente i od svojih kolega, ali kako sama kaže sve je na nivou iskrenog drugarstva.

- Ne udvaraju mi se kolege, ali je istina da mi često udele komplimente. Mislim da je to sve zbog moje energije, koja im prija, pa mi često kažu da sam lepa, najbolja u poslu i tako dalje. Evo, recimo, Darko Lazić me baš pre neki dan zvao i rekao: „Sanjao sam te i zato te zovem samo da ti kažem da si najbolja i da te brat mnogo voli“. Tako da mislim da kolege vole tu moju energiju i način na koji postupam u poslu, kao i kako se ophodim prema njima - iskrena je Pavlovićeva kojoj neretko prilaze i mnogobrojni udvarači na nastupima:

- Istina je da mi ljudi prilaze i tokom nastupa i kada siđem sa bine. Uvek mi kažu da obožavaju moju energiju. Ja se stvarno trudim da imam oko sebe ljude koji imaju dobru energiju, volim da uzajamno razmenjujemo pozitivan vajb.

Naredne godine pevačica će obradovati svoju publiku novom pesmom. U pitanju je jedna emotivna balada, na kojoj vredno radi.

- Evo ekskluzivno da vam odam, u pitanju je zaista jedna prelepa pesma, koju mi je uradio Fivos. Izaći će za par meseci i jako se radujem jer je baš emotivna - otkrila je Milica.

Izvor: Blic.rs
Foto: senoritamilica/instagram

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar