24°C

Beograd

ZALJUBLJEN DO UŠIJU: Trener Dinama odlepio za prelepom SRPKINJOM! (FOTO)

Hrvatski fudbalski "Don Žuan", trener Zoran Mamić u emotivnoj vezi je sa prelepom srpkinjom Senkom Mandić otkrivaju hrvatski mediji, mada to više i nije tajna pošto se na javnim događajima par pojavljuje zajedno.

Mamić je bio dva puta u braku. Prvi put sa dizajnerkom enterijera Vanjom Horvat. Rastali su se 2010. nakon 17 godina braka. Drugi brak sa ekonomistkinjom Anom Šikić trajao je dve godine

Bivši fudbaler, trener i sportski direktor Dinama na klupskoj proslavi povodom Božića pre nekoliko dana nije se odvajao od atraktivne brinete. Na okupljanju su stalno bili zajedno i smejali se, a nisu se skrivali ni od fotoreportera.

Nova devojka Zorana Mamića zove se Senka Mandić, rodom iz Srbije, a živi u Dubaiju, te radi u francuskom restoranu gde je zadužena za rezervacije gostiju.

Par je u vezi barem pola godine. Atraktivna Senka Mamiću često pravi društvo na tribinama. U julu su bili zajedno u svečanoj loži na "Maksimiru", a pre toga u maju zajedno su gledali još jednu utakmicu Dinama kad su ih prvi put fotografisali zajedno.

Pre Senke, Mamić je ljubio bivšu manekenku Dariju Crnjaković, koja se zbog njega preselila u Saudijsku Arabiju, a kad je ljubav prestala, spekulisalo se da je na njega oko bacila srpska manekenka Dejana Živković, bivša devojka tenisera Damira Džumhura.

Pre Darije, Mamić je bio u emotivnoj vezi sa Anticom Filipović Grčić.

Izvor: sport.blic.rs
Foto: PrintScreen/Instagram/Facebook

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar