12°C

Beograd

ČUVARI PLAŽE: Bivša zvezda serije otkriva tajne svoje lepote i ne stari (FOTO)

Pamela Anderson, poznata glumica, se već dugo nalazi na spisku žena Holivuda koje su mladolike i u srednjim godinama.

U intervjuu za jedan magazin, bivša zvezda popularne serije "Čuvari plaže" praktično je svojim fanovima delila savete o starenju.

- Iskreno, volim način na koji starim. Imam majku, koja je kao stariji model i predstavlja sjaj, glamur i sa njom mi je uvek zabavno. Starenje, dakle, nije kraj. Znam da imam još mnogo čemu da se nadam – zaključuje Pamela.

Anderson će igrati uskoro ulogu umornog ženskog instruktora Džeki, koja traži unutrašnje i spoljne promene kroz jogu, meditaciju, tretmanima sa kiseonikom i zdravu ishranu. Na taj način se ona suočava licem u lice sa starenjem.

- Starenje je stanje sa kojim se svi suočavamo. U određenom dobu, možda ćete se naći na gubitku, na primer vaša deca su porasla, možda ste prošli kroz razvod i sada tražite novi cilj. Uvek smatrate da ćete podmlađivanjem putem krema i različitih proizvoda i načina, biti prihvaćeni od strane svojih najbližih – nastavlja poznata glumica.

Naime, Pamela se ne plaši starenja. Ona čak stvara liniju kozmetičkih proizvoda za pomoć drugim ženama da prihvate svoju lepotu.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/entertain_news1/people

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar