Izvor: Kurir.rs
05.06.2020 u 08:17
0

TRUDNA STARLETA SE UDAJE U NEDELJU: Ovako izgleda GLAMUROZNA POZIVNICA za SVADBU! (FOTO)

Tamara Đurić, koja je nedavno objavila da je u drugom stanju, priprema se da stane na ludi kamen sa svojim izabranikom Nikolim Kačarevićem.  

PROČITAJTE I OVO

VUČIĆ OTVORIO FABRIKU U LOZNICI: Posao za 1.500 ljudi!

ON JE UBIO KOTORANINA NA BEŽANIJSKOJ KOSI Ubica pao u Ukrajini

UHAPŠEN NAČELNIK NEFROLOGIJE NA VMA!

Đurićeva se izgleda uveliko sprema za veliki dan i već je, po svemu sudeći, poslala pozivnince koje pozivnica podseća na pismo ili razglednicu, s obzirom na to da sigurno priželjkuju mnogo putovanja.

Zajedno sa svojim porodicama, čast nam je da vas pozovemo da svojim prisustvom uveličate svečanost stupanja u brak Tamare Đurić i Nikole Kačarevića“, piše na pozivnici, uz datum, mesto i vreme održavanja svečanosti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter