31°C

Beograd

Photo: INSTAGRAM

Izvor: kurir.rs

TRANSFORMACIJA VEKA: Bogdana Ražnatović povećala usne i jagodice! (FOTO)

Bogdana Ražnatović, supruga Veljka Ražnatovića i snajka Cece Ražnatović, nekada je izgledala sasvim drugačije nego danas. Delom je za to zaslužen proces sazrevanja, što je i normalno u ranim dvadesetim, ali i estetske intervencije koje je uradila na svom licu.

PROČITAJTE I OVO

NEZAPAMĆENJA TRAGEDIJA: Ovo je porodica čiji su ćerkica (1) i sinčić (8) nastradali (FOTO)

VUČIĆ: Institut Dedinje 2 gotov do kraja juna 2021.

VUČIĆ UPOZORIO: Nemamo više gde pacijente,molim ljude da se paze

VELIKI GUBITAK: Preminula Darinka Matić Marović!

NOVI TEŽAK GUBITAK ZA SRPSKI FUDBAL: Preminuo Vladimir Bulatović!

Na Instagram profilu Pravo VIP lice postoji sijaset fotografija poznatih žena koje su promenile lični opis i među njima je i Bogdana. Ne navodi se tačno koje estetske zahvate je radila, ali je evidentno da su usta maksimalno uvećana pomoću hijalurona ili silikona. To je ono što se ne dopada ljudima koji su u komentarima napisali da je preterala i da je trebalo da ugradi manje veštačkog materijala u taj deo lica.

- Devojka je lepa prirodno, ali stvarno sa ovim usnama, užas. Možda da ih malo smanji, biće lepša - glasi jedan od komentara ispod slike. Takođe, vidi se i da je Cecina snajka povećala jagodice i to drastično, ali niko nije imao zamerku na to. Bogdana je, kao i veliki broj žena, uradila tetovažu obrva, što se većini komentatora dopada. Ima dosta njih koji smatraju da je Ražnatovićka uradila i stanjivanje nosa, na osnovu ove fotografije, ali neki smatraju da je to promena nastala tokom sazrevanja.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti