18°C

Beograd

Photo: Wikipedia/Printscreen

Izvor: Tanjug

SKANDAL SA DVORA: Princ Endrju seksualno iskorišćavao maloletnicu!

Nova dokumenta podneta na uvid u sudskom procesu protiv Gislejn Maksvel, glavne saradnice seksualnog predatora i zlostavljača Džefrija Epstajn, otkrila su i nove detalje o Epstajnovom prijateljstvu sa britanskim princom Endrjuom, prinudnom seksu maloletnih devojaka sa princom u nameri da se prikupe osetljive informacije o britanskom plemstvu, izvestio je londonski Gardijan.

Dokumenta koja je objavio sud u Njujorku govore o jednom od ugovorenih susreta, koji se odigrao na privatnom Epstajnovom posedu na Devičanskim ostrvima.

PROČITAJTE JOŠ

ALARMANTNO! NESTAO DAVID IZ SVRLJIGA: Mole se građani za pomoć! (FOTO)

Otvoreni BAZENI na Tašu SPREMNI za POSETIOCE! OVO SU pravila kojih se kupači MORAJU PRIDRŽAVATI!

JEZIVE SUMNJE bačene na bivšeg predsednika Amerike! Bil Klinton posetilac "PEDOFILSKOG OSTRVA"

NESTALA Jasna Milosavljević (30) iz Kruševca! Išetala iz HITNE POMOĆI i više je niko NIJE VIDEO!

U njima se navodi da je, sada pokojni Epstajn, primorao jednu devojku, koja je u sudskom procesu označena kao Džejn Do br. 3, a pravo ime je Virdžinija Roberts, da "uradi sve što princ od nje zahteva i da mu posle raportira sa svim detaljima o seksualnom činu".

Gardijen prenosi da je Epstajn, navodno, podvodio ovu devojku i nudio njene seksualne usluge i drugim moćnim ljudima kako bi im se "dodvorio i iskoristio ih za svoju poslovnu, ličnu, političku i finansijsku dobit, kao i da bi se domogao potencijalno inkriminišućih informacija kojima bi mogao da ih ucenjuje".

Među njegovim klijentima su bili ugledni američki političari, moćni poslovni ljudi, strani predsednici, premijeri i svetski lideri.

Osim toga, dokumenta sadrže i tvrdnje da je princ Endrju pokušao da lobira u SAD za Epstajna kako bi ovaj dobio što povoljniju nagodbu u sudskom procesu koji se vodio zbog podvođenja i prostituisanja dece 2008. godine.

MORATE ZNATI I OVO

NAJNOVIJI KORONA PRESEK: Još 330 novozaraženih, preminulo DEVET OSOBA

Boris Milošević želi da ide na PROSLAVU "Oluje, ali to NIJE DOVOLJNO: Jadranka Kosor mu uputila SRAMOTAN ZAHTEV!

Dr. KON: Odlazak na BAZEN je PRIHVATANJE RIZIKA!

U još neobjavljenim dokumentima se navodi da je tokom orgija na ostrvu i u stanovima Žislen Maksvel u Londonu i Njujorku, Virdžinija Roberts tri puta bila primorana da ima seksualan odnos sa princom Endrjuom.

Preciznih datuma o navodnim dešavanjima nema, ali se tvrdi da je Žislen Maksvel prvi put prišla Virdžniji Roberts 1999. godine, kada je imala 15 godina.

Epstin ju je koristio kao "robinju za seksualne usluge" od 1999. do 2002. godine, kada je uspela da pobegne.

Milijarder optužen za trgovinu belim robljem Džefri Epstajn, koji je uhapšen 6. jula prošle godine, ubio se 10. avgusta u pritvoru u Sjedinjenim Američkim Državama.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar