0°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Blic.rs

BAKA PRASE SE VRATIO NA SCENU: Posle SILNIH OPTUŽBI, šokirao sve STAJLINGOM! (FOTO)

Jedan od najpopularnijih domaćih jutjubera Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, odlučio je da se povuče sa javne scene, a poslednju fotografiju, na kojoj su bile tri tačkice, objavio je 22. jula. Međutim, sada se ponovo oglasio, nakon pauze.

Od tada popularni jutjuber nije objavljivao fotografije, sve do danas, kada je podelio fotografiju na kojoj pozira u zatvorskom odelu, što je mnoge iznenadilo.

Mnogi pratioci su već počeli da mu ispod fotografije ostavljaju različite komentare, ali se Baka Prase za sada nije dalje oglašavao, niti odgovarao na iste.

OVO MORATE ZNATI

TO NISAM MORALA DA DOŽIVIM: Doktorka Katarina nikada neće zaboraviti ODLAGANJE TELA u limene sanduke i jednu UŽASNU noć

PATRIJARH IRINEJ OTKRIO: Milo je doveden u Patrijaršiju kao "budućnost srpskog naroda", TUGA ME OBUZIMA KADA VIDIM LJUDSKI PAD!

VESIĆ SE OGLASIO: Pogledajte ovaj istorijski dokument iz Zagreba na ćirilici pa pričajte o oduzimanju ulica! (FOTO)

Inače, Baka Prase je ranije u klipu pod nazivom "Moj poslednji video", objasnio da je prošao kroz teške momente i da se povlači kako bi pronašao svoj životni put.

- Sada se obraćam vama, ljudima koji stoje uz mene kada je najgore. Hvala vam od srca, znači mi sve što činite za mene iz dana u dan i znam da ćete razumeti ovu moju odluku da ja moram da razmislim šta ću dalje. Moram da razmislim šta mi je dalje činiti, da li je moja budućnost Jutjub, da li je moja budućnost nešto drugo - rekao je tada Baka Prase, pa nastavio:

 Ovo me je toliko poremetilo, toliko me bacilo u razmišljanje na sto različitih načina, tako da moram da se presaberem, da vidim o čemu se radi, šta se sve dešava. Moraću dobro, baš dobro, da razmislim šta ću dalje. Hvala i sve vas volim.

On je u nedeljama pre toga prošao kroz buran period, tokom kog je optuživan za različite stvari, te je, kako je naveo, zbog svega toga odlučio da napusti javnu i jutjub scenu, barem na neko vreme.

View this post on Instagram

DOSIJE 2004

A post shared by Bogdan Ilic (@bakaprase) on

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti