8°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: kurir.rs

PEVAČICA USRED EMISIJE DOŽIVELA INFARKT: Danas nigde NE IDE bez LEKOVA!

Pevačica Ivana Peters (46) pre nekoliko godina doživela je srčani udar i prošla je kroz agoniju.  

"Bol je bio neopisivo jak i mislila sam da nikada neće prestati. U toj agoniji sam se onesvestila, a kada sam došla sebi, usledio je šok. Ja, mlada žena koja još nije dostigla ni 40. i žestoka pobornica veganske ishrane, doživela sam infarkt pred kamerama, usred snimanja emisije, priča naša poznata umetnica Ivana Peters (46).

Nekoliko meseci pre tog kobnog dana pevačica je osetila tegobe, bolove i primetila da se veoma brzo zamara.

SAZNAJTE I OVO...

VUČIĆ U BEOGRADU NA VODI: Ponosan sam na naše najveće gradilište

ZORAN MIHAJLOVIĆ NA HAPPY TV Pokreće me ljubav...

VUČIĆ: Mandatar u narednih nekoliko dana

BUDITE ODGOVORNI: Bore se sa više od 170 SIMPTOMA posle oporavka! POSTKOVID SINDROM

Nisam mogla da potrčim

– Nedostatak daha i umaranje čak i prilikom penjanja na drugi sprat, trčanja za busom i nameštanja kreveta ujutru nisu bili dovoljan razlog da shvatim da nešto nije u redu dok na snimanju emisije „Ko je kod Koje” nisam osetila neopisiv bol koji nikako nije prestajao. Sreća u nesreći je bila da sam se tada onesvestila, jer da sam bila svesna, verovatno bih taj bol zanemarila kao i sve prethodne tegobe i otišla kući. Tog martovskog dana, uprkos veganskoj ishrani i relativno mladim godinama, doživela sam srčani udar, a taj nemili događaj sada mi je opomena za ceo život – rekla je Ivana.

Pošto je nekoliko meseci ranije počela da oseća tegobe, bolove i da primećuje da se brzo zamara, na internetu je pronašla svoju dijagnozu, ali nije želela to da prihvati kao deo realnosti. Kada se incident desio, Hitna pomoć je brzo reagovala, pa tako Ivana danas, na svu sreću, nema ožiljke na srcu. – U mom slučaju nisu bile kobne moje godine, presudne su bile neke druge stvari. Čak ni lekari i dalje nemaju odgovor na pitanje zašto se to desilo. Da, holesterol je bio povišen, ali to je bilo tako i kada sam bila mlađa i dosta mršavija. Genetika takođe nije bila uzrok jer niko u mojoj porodici nije imao srčanih problema. Da ironija bude još veća, čak veoma slično onome kako se hranim sada – objašnjava pevačica.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti