Izvor:
14.08.2019 u 22:24
0

ILIĆEVA OTVORILA „PANDORINU KUTIJU“: Ispričala DETALJE GOLGOTE KROZ KOJU JE NEDAVNO PROŠLA, „Novajlije“ ZANEMELE! (FOTO)

Ivan Marinković je večeras i više nego iskren, te je bez dlake na jezku komentarisao raznorazne situacije iz kuće "Novajlija" u kojim su glavni akteri takmičari ovog rijalitiija.

Naime, iskushni rijaliti igrač smatra da se Mustafa Bašatlija uzvezdio, što je mnoge takmičare ovog šou programa iznenadilo.

– On provocira i ide toliko daleko da povređuje – rekla je Ljiljana.

Jelena se nadovezala na ovu priču, a onda je svim učesnicama otkrila kako da se izbore sa raznoraznim provokacijama.

– Nama ovakve priče nisu nove. U rijalitiju dođe momenat kada neko želi da vas isprovocira na bilo koji način. Pominjali su mi abortus, starije ljubavnike, političare. Pominjali su mi majku, sestru – počela je Jelena priču, te nastavila.

Nisam navikla na takve reči koje su mi upućivali. Mnogo vremena je potrebno provesti u takvom okruženju da bi se navikli na ružne reči. Dotakli smo se teme kako posle 11 meseci rijaliti utiče na tvoj život van kamere. Mnogi se u takvim programima trude da vas povrede, jer žele da vas totalno dotuku. U tim slučajevima vi želite da budete poput njih. Ali najbolji odgovor na sve to treba da vam bude ignorisanje, jer će ih to posebno dotući. Ako možete tako da odigrate, to vam je najbolji savet. Svakodnevne uvrede i brutalne laži utiču na vaše samopouzdanje, zato sam se ja povlačila u sebe. Osećala sam se u tim momentima kao da ne pripadam tu. Ovde ste mnogo kraće ovde,i lakše ćete prevazići takve situacije – iskrena je Ilićeva, dok su je "Novajlije" pažljivo slušale.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter