Izvor:
29.08.2019 u 22:29
0

NOVA ROMANSA NA POMOLU: Nakon Alekse i Broxa, Saška je sa NJIM ZAVRŠILA U TUŠ KABINI! (FOTO)

Saška Karailjaz jedna je od najvećih zavodnica u zabavno-humorstičkom programu "Novajlije".

Naime, atraktivna crnka je bila u kratkoj šemi sa Aleksom Kaličaninom, vreli flert i poljubac sa Broxom, a izgleda da se sada muva sa Mustafom o čemu je svedočio VTR na kom se vidi kako su oni zajedno bili u tuš kabini.

Saška je voditelju Aleksandru Požgaju otkrila da se ljubila sa Broksom, a potom otkrila u kakvim je odnosima sa mladim Mustafom.

– Poljubila sam se sa Broxom. Aleksa to nije video… Sa Mustafom sam se svađala i raspravljali. Skontala sam da me Mustafa svuda prati, što me izvodi iz takta – kazala je Saška.

– Od sinoć sam je počeo uhoditi. Ćef mi je. Baš mi se sviđa, ona je veoma lepa – kazao je Mustafa.

– Mustafa mi je otkrio tajnu. Kazao mi je da mu je Saška rekla da će se oni videti van rijalitija, ona mu se sviđa – odao ga je Stefan Ašanin.

– Ma u tuš kabini nije bilo ništa – kazala je Karailjaz.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter