Izvor:
30.08.2019 u 21:34
0

POŽGAJ MORA DA ODREAGUJE: Na početku emisije nastao sukob!(FOTO)

EKSKLUZIVNO ZA PORTAL HAPPY TELEVIZIJE: Milojko i Miljana govore o svim detaljima vezanim za svadbu godine kao i da li će ponovo ući u rijaliti! (VIDEO)

Takmičari rijalitija "Novajlije" su se tek okupili oko stola, i emisija je počela, a već je nastao sukob između Biljane Bimi, SandreTodić i Marka Miloševića.

Kako tvrde Marko je vređao Biljanu i uputio je najgore uvrede, zbog toga su devojke rešile da udruže snage i da mu pokažu kako to nije u redu. Preuzele su uloge muškaraca pa su mu prišle i vređale ga kao što je on Bimi.

SPECIJALNO ZA HAPPY PORTAL BELS I KADRA: Otkrili sve o ulasku u rijaliti! (FOTO)

GRUDI U VIS, HALJINA NA POD, LJULJA SE SPLAV: Bivše učesnice "Parova"se okupile, izgledaju nikad bolje i zapalile sve na društvenim mrežama! (FOTO)

Za stolom su devojke iznele kako je to izgledalo veče pre, a Marko je na to odgovorio:

-Ja nisam budala, nisam taj sloj ljudi- priznao je Marko

Marko nije želeo da prizna da je vređao Bimi.

Požgaj ih je upozorio da moraju da se smire jer ovaj rijaliti nije pijaca niti je vrtić.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter