Izvor:
09.09.2019 u 22:32
0

MORAO JE DA PRIZNA: Evo zbog čega je Brox POKUŠAO DA POBEGNE! (FOTO)

Lil Brox je pokušao da pobegne iz kuće "Novajlija" zbog Saške.
Hteo je da pobegne i prenese njenoj porodici poruku i da pokuša da im objasni koliko je zaljubljen u nju.
Ali on je rešio da prizna šta je hteo da prene Saškinoj sestri.

Mi smo se bili posvađali, al ubzo smo se pomirili, međutim ja sam kasnije video da je ona imala se*s sa Aleksom, i ja sam prešao preko toga jer sam se stvarno zaljubio u nju. A posle toga sedimo u dnevnoj Saška, Aleksa i ja i Aleksa me pozove sa strane i kaže mi da ga je Saška pitala da opet to urade, i ja sam tad preseko i rekao da koliko god da sam zaljubljen neću joj preći preko toga, i zato sam sa Biljom to uradio, ali posle par dana seli smo i popričali jer smo oboje pogrešili, nikad iskrenije nismo pričali nego tad i pomirli smo se.– rekao je Brox.

On je mislio da će posle ove situacije njena porodica promeniti mišljenje.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter