NAPALI ZVEZDU RIJALITIJA TV HEPI: Mnogi bi se prepali, a on je... (FOTO)

 

Nakon završetka sedme sezone rijaliti show programa “Parovi”, produkcijski tim srećne televizije došao je na ideju da lansira novi rijaliti projekat pod nazivom “Novajlije” koji je za cilj imao da u roku od dva meseca od apsolutnih anonimusa na javnoj sceni napravi neka buduća poznata i zaštitna lica Happy televizije. 

Pored toga, pobednik prve sezone “Novajlija” dobio je šansu za učešće u svima dobro poznatim “Parovima” no jedan od učesnika ovog projekta ostavio je najveći utisak na gledaoce ali i na produkciju kao i na svoje sada već bivše cimere.

Radovan Miškeljin poznatiji kao TIGAR među gledaocima je poneo titulu najzanimljivijeg takmičara a mnogi su ga okarakterisali i kao velikog showmen-a koji će izmeniti buduće rijalitije u kojima bude učestvovao no svi ti komplimenti umalo su mu došli glave.

 

 

Naime, Radovan je nakon završetka rijalitija naišao na bezbroj pohvala ali i na veliki broj osuda, kritika i prozivki koje su mu upućivali oni koji ga ne vole ali i oni koji ga smatraju konkurencijom te je jedan od komentara bio i da se on uobrazio tj. da je umislio da je zvezda što su mnogi nakon toga opovrgli govoreći da je TIGAR ostao isti onaj smerni dečko koji brani devojke od napasnika i uvek nasmejan bez nosa u nebesima.

No, Tigar kao tigar nije mogao da pređe preko lažnih i zlonamernih prozivki te je uputio jasnu poruku svima koji mu ne žele dobro:

“Upravo sam saznao da sam se uobrazio jer sam ja sada rijaliti zvezda”

“Šta ja sve neću čuti, samo tako ulepšavajte mi veče pozitivom da još više ludila pravim, lepo je to mislite na mene TIGAR PRAVI”- poslao je Radovan jasnu poruku svima.

Dnevni magazin
Foto: Instagram/raksitigar 

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Podeli novost

HappyTV

Utorak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:01  Parovi - Jutarnja kafica
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Provodadžija
22:00  Parovi - Parograf
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro