Izvor:
08.08.2018 u 15:03
0

GASTTOZZ BAHATIJI NEGO IKADA: Novac od rijalitija troši po skupocenim radnjama! (FOTO)

Pobednik šeste sezone rijaliti šoua"Parovi" i dobitnik duple krune Nenad Sinđelić Gasttozz vratio se nakon izlaska iz vile svakodnevnim aktivnostima iz privatnog života.

Bogatiji za 70.000 evra i sada još većom slavom dao je sebi oduška i otputovao u inostarnstvo kako bi uživao sa društvom a i sebe počastio.

Obzirom da smo primetili da Gasttozz vodi računa o svom izgledu i da voli jako lepo i moderno da se oblači a izgleda i skupo.

On je na svom instagram profilu objavio snimak na kome se nalazi u jednom tržnom centru gde planira da obnovi svoju garderobu.

Izgleda da mu je favorit poznati kreator Philipp Plein pa je odlučio da ne žali pare i baš u ovoj radnji počasti sebe.

Happytv.rs
Foto: Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter