Izvor:
09.08.2018 u 12:23
0

USKORO BRAK: Učesnici „PAROVA“ rešili da stanu na LUDI KAMEN! (FOTO) (VIDEO)

Započeli su ljubav u najvelelepnijoj vili u Srbiji, a sada su odlučili da izgovore sudbonosno ,,DA".

Naime, Milutin Radosavljević, poznatiji kao Mili, tokom učešća u ,,Parovima" se zavrteo oko atraktivne brinete, Marijane Marković, koja je uspela da zavede starog šarmera.

U vili njihova ljubav bila je jedna od glavnih tema, te su zbog toga nailazili na osude, predrasude da im je ljubav lažna, ali oni su dokazali suprotno.

Njihova ljubav bila je toliko jaka da su hteli i da je ovekoveče u vili, ali je došlo do nesuglasice, te su vezu prekinuli. Međutim, kako kaže naš narod ,,ko se bije-taj se i voli", nakon izlaska iz rijalitija, Mili je obnovio vezu sa Marijanom.

Ali to nije sve, pošto su obnovili vezu, njih dvoje se ne odvajaju jedno od drugog.

Na svim vratima čuju se svadbena zvona, mladi par odlučio je da stane na ,,ludi kamen", te im mi želimo puno sreće i ljubavi, pa da uskoro dobijemo još jednu Happy bebu.

Sve vesti možete pratiti na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter