Izvor:
09.08.2018 u 13:04
0

NOSTALGIČNA UČESNICA „PAROVA“: Postala je pitoma maca! Pogledajte šta nedostaje Irmi! (FOTO)

Nakon deset meseci borbe u rijalitiju, pokazala pravo lice.

Učesnica ,,Parova" Irma Sejranić, nekima je bila najomraženiji lik, napadna ili arogantna, ali to sve da bi mogla da se izbori u borbi protiv vetrenjača.

Naime, zanosna plavuša postala je poslednjih dana pitoma i nostalgična, te je svoje pratioce iznenadila objavnom.

Na svom Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj se jasno vidi da joj nedostaju zagrljaji i poljupci.

Najpre da se podsetimo, Irma je delila dečka Nebojšu sa kamperkom Anom Tasić, koja ga je prevarila sa kamperkom Sašom Lampaš. Zatim su se njih dve srele u studiju, te je Irma prenela pozdrave Tasićevoj od dečka, međutim, nije joj bilo baš pravo kada je morala da priča o vezi sa poznatim trenerom.

Da li atraktivnoj plavuši nedostaje baš on ili neko drugi, s obzirom da je postala pitoma maca, verujemo da ćemo uskoro i saznati za kim to Irma žudi.

Sve vesti možete pročitati na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Instagram/irmailicserjanic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter