Izvor:
10.08.2018 u 14:20
0

SVE GORI GDE ONA ZAKORAČI: Nina Prlja nikad IZAZOVNIJA! (FOTO)

Kontroverzna učesnica šeste sezona rijalitija "Parovi" Nina Prlja je tokom svog boravka u vili često znala da naglasi kako se dosta ugojila i da pod hitno mora da povrati svoj izgled koji je imala pre ulaska u rijaliti.

Naime, Nina slovi za vrlo zgodnu i atraktivnu Beograđanku za kojom su mnogi muškarci sekli vene i želeli je za sebe ali samo on je uspeo da je potpuno osvoji pa čak odvede i pred oltar u najpoznatijoj vili na Balkanu.

Ljubav Mladena Vuletića i Nine započeta je u rijalitiju, te su istu krunisali najglamuroznijom svadbom u najvelelepnijoj vili u Srbiji, te je morala da odoli mnogim iskušenjima i oni su svoju romansu nastavili i van "Parova".

Nina je objavila fotografiju na kojoj se njena figura ističe do perfekcije.

Vidi se da je atraktivna brineta rešila svoj problem sa kilogramima, te sada zavodi svakog muškarca. Mladenu sigurno nije lako da je sačuva od mnogih pogleda.

A post shared by Mesecarka (@nina_prlja) on

Sve vesti možete pročitati na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Instagram/nina_prlja

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter