Izvor:
11.08.2018 u 06:54
0

DOHVALITA SE MIKROFONA: Bivša učesnica „PAROVA“ pokazala vokalne sposobnosti! (VIDEO)

Kako je svima već dobro poznato, učesnica najgledanijeg rijalitija u zemlji "Parovi", Anamarija Džambazov je neko ko definitivno privlači pažnju gde god se pojavi.

Učesnica najvelelepnije vile ostala je upamćena kao vrlo kontroverzna, ali i vrlo emotivna osoba.

Poznato je svima, da je vrlo rano ostala bez oba roditelja, kao i da je život nije mazio, te je morala sama kroz život da se bori kako bi uspela u istom.

Kroz učešće u rijalitiju pokazala je sve svoje talente, od pevanja, glume pa sve do imitiranja domaćih zvezda, ali i dobre atribute, kojimaje zavodila muški deo publike.

Naime, nekadašnji foto model, danas već pevačića, vlasnica je hita ,,Polako", međutim, da bi dokazala svoje vokalne sposobnosti, na svom Instagram profilu objavila je video u kojem se dohvatila mikrofona i zapevala.

Poslušajte i sami procenite kako sve to zvuči:

Sve vesti možete pratiti na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva,
Video: Instagram/dzambazovanamarija_fancy

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter