Izvor:
11.08.2018 u 07:50
0

LUMPOVALA DO JUTRA: Zerina u društvu cimera iz „PAROVA“ u nezaboravnom provodu! (FOTO)

Cimerke iz vile ,,Parova" zajedno u provodu! Prošlost su ostavile iza sebe!

Naime, poznato je da tokom šeste sezone u najvelelepnijoj vili dolazilo je i do smeha i do suza, tako su i njih dve, na kraju svega zakopale ,,ratne sekire".

Anamarija Džambasov i Zerina Hećo zajedno su izašle u provod, gde je Anamarija imala nastup, te su se opustile uz dobru muziku i po koji koktel.

Njima je društvo pravio i Bane Čolak, učesnik ,,Parova" i sadašnji dečko Zerine, sa kojim je nedavno obnovila ljubavnu romansu, zbog koje njeni fanovi nisu bili srećni, ali njih dvoje kao da ne čitaju komentare, te svakim danom pokazuju da sve više uživaju u romansi.

Najpre, tokom emitovanja najgledanijeg rijalitija, Anamarija i Zerina dolazile su u sukobe, ali sve to sada je iza njih, što dokazuje i fotografija na Zerininom Instagram profilu. Dakle, ona je objavila fotku iz provoda, te je označila i svoju novu najbolju drugaricu iz najglamuroznije vile, vile ,,Parova".

Sve vesti možete pročitati na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Instagram/zerinoooo_13

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter