Izvor:
17.08.2018 u 00:28
0

NAJAVILI ULAZAK U VILU: Iznenadili FANOVE na društvenim mrežama! (FOTO)

Njih dvoje su jedni od najintrigantnijih učesnika ,,Parova".

Naime, Nenad Sinđelić Gasttozz i Anamarija Džambasov izašli su zajedno u provod, te su odmah i obavestili svoje pratioce na društvenim mrežama.

Tokom učešća u rijalitiju mamili su svaki kadar na sebe, pa su tako i postali miljenici publike. Poznato je da je pobednik i poslednje sezone najvelelepnije vile bio Nenad i time sebi uračunao i drugu pobedu, pa su ga proglasili i dupla kruna.

U više navrata boravkom u vili njih dvoje su završavali u tuš kabinama, a samo oni znaju šta se tamo dešavalo.

Da li su ovim izlaskom njih dvoje najavili i ulazak u sedmu sezonu najglamuroznihjeg zabavno – humorističkog programa, saznaćemo veoma uskoro.

Sinđelićev i zanosna crnka izašli su u noćnim život ne bi li se podsetili kako su se provodili najzabavnijim žurkama tokom zajedničkog cimerstva u najglamuroznijoj vili u regionu.

Sve vesti možete pratiti na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter