Izvor:
17.08.2018 u 01:42
0

OBJAVILA SVOJU PESMU: Tea iznenadila svoje fanove! (FOTO)

Nedavno u emisiji ,,Upoznajte parove" objavila je informaciju da je naparvila svoju prvu pesmu, te da je uzbuđena oko izbacivanja iste.

Na svom Instagram profilu, Teodora Radoičić, inače sada već bivša devojka Nenad Sinđelić Gasttozza objavila je fotografiju na kojoj je uslikala kako tokom vožnje preslušava svoju novu pesmu.

Tea je najavila da će uz njen muzički prvenac izaći i spot, a s obzirom da je poznato koliko je atraktivna crnka zavodljiva, ne sumnjamo da će spot biti na svetskom nivou.

Zbog raodva na prvoj pesmi, kako navodi Radoičićeva, su u nesuglasice i došli ljubavni par iz najvelelepnije vile, ta da Nenad nije bio tu za nju, dok se ona mučila sa opipljivim stvarima, kao što su studio, mikseta, pa i sam mikrofon, jer pre toga učesnica ,,Parova" nije imala dodrnih tačaka sa muzičkom karijerom.

Pesma nosi naziv ,,Idemo jako", tako da smo sigurni da će i pesma biti mnogo jaka.

Sve vesti možete pratiti na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter