Izvor:
17.08.2018 u 12:31
0

NINA PRLJA BESNA KAO RIS: Da li je glavni krivac za njeno neraspoloženje Mladen Vuletić? (FOTO)

Budne oči ljubitelja rijaliti programa "Parovi" iz dana u dan uprte su u jedini par koji je opstao po završetku šeste sezone – Mladena Vuletića i Ninu Prlju.

Naime, golupčići već nepunih dva meseca ne skrivaju da njihova ljubav odoleva svim preprekama, iako su svi predvađali da će se par ubrzo po završetku rijalitija razići.

Ipak, jedna objava na društvenoj mreži Instagram atraktivne bivše učesnice zagolicala je maštu brojnih fanova:

– Teško onom koji mora nekog drugog da unizi, da bi se on sam izdigao ili bolje rečeno da bi imao iluziju da se izdigao! – postavila je Nina citat Iva Andrića na ovoj društvenoj mreži, a mnogi su se zapitali da li je posvećen upravo njenom dečku Mladenu Vuletiću.

Ostanite uz happytv.rs i pratite sve o odonosu najpopularnijeg para šeste sezone iz dana u dan.

Happytv.rs
Foto: Instagram/nina_prlja

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter