Izvor:
19.08.2018 u 23:02
0

TAKMIČARI „PAROVA 7.“ ĆE STRAHOVATI OD NJEGA: Ulazi najuticajniji NOVINAR u NOVOOPREMLJENU VILU?! Da li će imati TAJNI ZADATAK?! (VIDEO)

Na ovo se dugo čekalo!

Produkacija je rešila da svoje gledaoce iznenadi novim ambijentom, te će događaji iz velelepne vile biti za pamćenje. Kako je već poznato, vila se proširuje, ali to nije sve. Hepi televizija rešila je da odem korak ispred svih.

Naime, pored totalno novog i najluksuznijeg ambijenta koji se sprema, tokom boravka u vili takmičare očekuju do sada nezapamćeni zadaci.

Prošle sezone obeležile su rezne rasprave, izgovaranje sudbonosnog ,,da", raskidi, veridbe, ali i najzabavnije žurke, koje se i danas prepričavaju, ovaj put sve će biti drugačije.

Pored svih novina koje vas očekuju, Produkcija je rešila da konkaktira nekog od kog će se svi plašiti.

Najpre, poznat je po oštrom peru, ali još oštrijem jeziku, među estradnim umetnicima važi za osobu od velikg uticaja i značaja, te svi moraju sa njim da budu lepo.

Nepreza od reči, te ko mu stane na žulj, sigurno neće proći tako lako.

Motiv za ulazak otkriva samo za naš postal:

Nisam toliko zao – započeo je kroz osmeh, te dalje govori – Ali svi će me se plašiti u vilu. O svim učesnicima znam ono o čemu ni oni sami ne znaju. Neće im biti lako, jer možda ulazim sa tajnim zadatkom da pomrsim konce. Motiv za ulazak nemam, oduvek sam voleo ovakve projekte, pa sam odlučio da konačno da se i ja oprobam u tome, pogotovu jer ovaj put je nešto do sada neviđeno na našim prostorima

Koliko će takmičarima biti teško da izađu na kraj sa oštrim perom Srbije, ostaje nam da vidimo početkom septembra, kada će na velika vrata početi najintrigantnija sezona ,,Parova 7.", a do tada, podsetimo se jedne od najzabavnijih žurki koji su cimeri sami osmislili:

Sve vesti možete pratiti na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter