Izvor:
20.08.2018 u 15:55
0

IZJAVOM ZA PORTAL NAJAVIO PRAVI ŠOU: Poznati folker i inostrana manekena sa naslovnih strana, ulaze ruku pod ruku u „PAROVE 7.“?! (VIDEO)

Očekivanja su velika od strane publike, pa je Produkcija rešila da napravi totalni obrt u novoj, do sada nezapamćenoj sezoni ,,Parova".

Kako saznajemo, početkom septembra biće otvorena vrata novoopremljene vile u kojoj više ništa neće biti isto. Ambijent, koncept, ali i takmičari, sve će biti na svetskom nivou, a mi smo rešili da vam otkijemo ko će se još naći u ulozi stanara tokom sledećih meseci.

Naime, za sebe kaže da je šarmantan, ali pronicljiv. Ističe da je od malih nogu morao da nauči trpeti životne udarce, te se odlučio da se oproba u muzičkim vodama. Na estradnom nebu je duže od 15 godina i iza sebe ima hitove koji se i danas slušaju po klubovima.

Voli noćni život i ističe da je spreman na sve da dođe do pobede. Motiv za ulazak mu je reklama, ali i novac, međutim, priča se da je Produkcija spremila i nešto više od samenovčane nagrade, pominju se i kola, ali i stanovi.

Zdravo ljudi, toliko ste mi nedostajali. Moram vam reći da kad sam dobio poziv za učešće nisam mogao da odolim, oberučke sam prihvatio – započinje poznati pevač razgovor za naš portal, te nastavlja – Motiv mi je isključivo reklama id a se zabavim, ali i još nešto, što ne smem da otkrivam još uvek

Kako je razgovor tekao dalje, probali smo da saznamo da li je u pitanju tajni zadatak, ali nije želeo da otkrije, međutim, nagoveštava da ima veze sa popularnom manekenkom iz inostranstva, koja se odlučila na ovaj korak, jer smatra da je vila ,,Parova" jedino mesto gde može sebe pokazati u najboljem svetlu, a on ulazi ruku pod ruku sa njom – Moja pratilja će ostaviti sve bez daha kad je vide, siguran sam u to. Njen izgled i lepota objavljivana je na svetskim naslovnim stranama

Folker je poznat i po svojoj burnoj vezi sa našom veoma prepoznatljivom pozorišnom glumicom, ali ne želi da komentariše vezu, jer kako kaže, prošlost treba ostaviti tamo gde i zaslužuje. Obećava da će pokazati sve što zna, te je javno obećao da će imati seksualne odnose pred našim kamerama.

O kome se radi, videćete uskoro, a mi vam sa sigurnošću govorimo da će takmičari pomeriti granice rijalitija. Do tada, pgoledajte koji će možda biti tajni zadatak popularnog folk pevača:

Sve vesti možete pratiti na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter