Izvor:
17.09.2018 u 14:42
0

PO IZLASKU IZ VILE NAMERAVA DA ODE U PEVAČICE: Iako takmičari kažu da nije talentovana, Coka želi da se da se bavi pevanjem po svaku cenu! (VIDEO)

Aleksandra Tasić Coka, devetnaestogodišnja učesnica sedme sezone rijalitija "Parovi", u talent šouu želela je da pokaže svoje vokalne mogućnosti.

Međutim, kako je Vedran preuzeo inicijativu u Ivanijinom i njenom nastupu, tako što je u potpunosti svojim performansom bacio u senku obe takmičarke, Coka se naljutila jer kako kaže nije iskoristila svojih pet minuta.

– Znam da sam talentovana za pevanje i neću odustati od svog sna –

Mnogi takmičari komentarišu da bi za Aleksandru bolje bilo da završi fakultet i radi kao vaspitačica, jer se ne snalazi baš najbolje u pevanju.

– Ma daj devojko saberi se. Ne može svako da peva, moraš prvo da poseduješ određene vokalne sposobnosti, a ti to nemaš – bio je iskren Ivan.

Podsetićemo Vas da je Coka javno prevarila svog dečka sa Nikolom Lakićem i da bez obzira na komentare njene porodice, ona ne odustaje od ljubavi prema šarmatnom takmičaru.

U narednom videu pogledajte kako je Coka bez dlake na jeziku rekla kako ne voli ljude, pa je to i jedan od razloga da ode u vaspitačice, ali pored toga ne želi da odustane od svog sna da se oproba u muzičkom svetu.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter