Izvor:
18.09.2018 u 09:34
0

MOLILA BENJU ZA SE*S: Neutešna i ljubomorna zbog Božinog i Ilijaninog poljupca, Milica muvala Benjamina pa mu predložila NEPRISTOJNU PONUDU!

Benjamin i Izabela su u toku sinoćne žurke stavili tačku na svoju turbulentnu vezu, a Andersonova je istakla da ne može više da trpi Benjinu posesivnost i ljubomoru.

Dok je Izabela vidno uplakana i potrešena pokušala da se smiri u Ilijaninom i Božinom društvu, Milica je iskoristila priliku da se približi Spahoviću.

Naime, Milica je nakon poljupca koji se desio između Ilijane i Bože, bila na ivici nernog sloma, pa je želela da se osveti svom bivšem dečku.

Rasna crnka je Benji predložila seks uz objašnjenje da bi ih to opustilo, ali bi im prijalo iako među njima ne postoje emocije.

– Ajde ajde ajde ajde, idemo u tuš kabinu da se malo mazimo i ljubimo.Molim te učini mi to, treba i meni kao što treba i tebi.Ti više nisi sa Izabelom, ja sam slobodna, ne vidim nijednu prepreku –

Benja nije želeo da pristane na ovu akciju, ali je tokom Milicinog izlaganja samo ćutao i ljubio je po vratu, međutim Milica nije odustajala od svoje ideje:

– Ako će te biti sramota sutradan, vadićemo se na alkohol.Besna sam na Božu jer je smuvao Ilijanu, on ispada šmeker, a ja jadnica.Izabeli da je stalo do tebe ona te ne bi pustila.Ajde u tuš kabinu, veruj mi nećeš se pokajati –

Spahović iako je bio vidno pijan i tužan zbog Andersonove, nije se dao nagovoriti, ali da li će se u narednim danima desiti nešto imeđu ovo dvoje takmičara, ostaje da vidimo.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter