Izvor:
18.09.2018 u 23:00
0

NIJE PREZAO OD POSLEDICA: Surovo je kaznio momka, zbog prevare! (FOTO)

Večerašnji ,,Parograf" promeniće sve.

Momak sa ulice, otvorio je dušu po ulasku, pa je ispričao deo svoje životne priče, ali sada je došlo vreme da se otkrije sve. Božidar Milovanović podvrgnuo se poligrafu, te je odlučio da sa gledaocima podeli svoju životnu priču.

Pre početka napomenuo je da ima veliku tremu jer je o sebi okrio najmračniju istoriju svog života.

Sledeće pitanje za Božu bilo je – Da li je istina da si jednu osobu maltretirao psihički i fizički zbog toga što te je prevarila za novac?

Opasni momak bez ustručavanja, počeo je da prepričava ceo događaj, te je započeo:

Ja sam uvek bio za to da sve sve reši razgovorom, ali ta osoba kojoj sam ja pozajmio pare, ostavila me je u situaciji da jea nisam imao dinara, nisam imao za lekove svojoj porodici. Pokušavao sam da dođem do njega i kada sam uspeo, vratio mi je deo para. Mnogo je pokušavao da zloupotrebni mene i moju tolerantnost prema njemu – te nastavlja da opisuje:

Kako je hteo da prevari mnoge prijatelje, i ja ga namim kod sebe, kao da ću mu ja dati novac, jer je hteo da pokupi pare od mnogih mojih prijatelja i da pobegne. Seli smo u kola, ja sam zaključao vrata, otišli smo do mene u podrum, nisam hteo ništa tu da mu radim, jer je majka bila u dvorištu. I ja mu ubacio neke papire tu, hteo sam da vidim kako će da odreaguje. I tačno te reakcije koje sam očekivale su se desile, bilo mi je jasno da j eželeo da me prevari

Mili nije bio siguran u priču, već je siguran u to da ga je Božidar samo fizički nasrnuo na pomenutog momka.

Poligraf je odgovor prepoznao kao: ISTINA!

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter