Izvor:
18.09.2018 u 23:14
0

ŽIVOT MU JE VISIO O KONCU: U afektu je mogao da ubije čoveka!? Usledilo je nešto, čemu su se svi nadali! (FOTO)

Jedan od najintrigantnijih takmičara sedme sezone rijalitija ,,Parovi" Božidar Milovanović, pristao je da otkrije sve najmračnije tajne iz svog života.

Važi za momka koga je ulica odgajila, te mu je životna priča koju je rešio da podeli sa širokim auditorijumom, teško pala.

Sledeće pitanje glasi: Da li je istina da si bio spreman da pogineš zbog prijatelja?

Tokom cele noći intrigirao je svojim odgovorima, te je svoj život pružio na tacni širokom auditorijumu. Božidar je podelio još jednu situaciju, zbog koje je mogao da pogine, ali je uspeo da preživi, ali i da spase svog dobrog priajtelja:

Imali smo jednu situaciju koju moguz da opišem. Pre dve tri godine desila se tuča, moji prijatelji i ja smo seli da večeramo, i stala su neka kola i lik je prišao i rekao mom prijatelju koji je naručivao hranu da se skloni da oni hoće da naruče, tu su pale prve čarke. I onda u jednom trenutku je počela svađa, pa je počeo da tuče mog prijatelja u glavu i ja sam uskočio u tu tuču, ne mogu da se setim svega. I u jednom trenutku sam čuo idem da uzmem i kad sam se okrenuo video sam da je jedan trčao ka kolima da uzme pištolj, a ja sam u kolima ima sataru u kolima, pa sam i ja otčao da uzmem i onda sam trčao sa satarom ka njemu i razlupao sam mu skupoceni auto, drug mu je uzeo ključeve od auta i nisu mogli da odu. I onda su oni otšli na jednu stranu, mi na drugu

Poligraf je odgovor prepoznao kao: LAŽ!

Svi takmičari su skočili na noge, gde su znali da priča nema veze sa realnošću, te je Boža odgovorio:

Možda sam malo ishitreno odreagovao

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter